torsdag 24 oktober 2013

Fotoutmaning "W" Vet att det blev lite tokigt. Tänkte inte på att vi faktiskt också har ett W i alfabetet. Så jag tog och växlade dagarna så är jag ändå med. Huvudsakligen är ju ändå att vi skänker våra pengar för kommentarerna till Rosa bandet. Så det fick bli WC som det ena W. Vi har de här bokstäverna på vår gästtoalett. Gillar enkelheten. 
När vi nu är på W måste jag ju bara ha med Whisky. Min fina man älskar Whisky. Han har många olika sorter. Mackmyra är en som till och med jag har stått med i kö, för att få köpa två ex av den. Så jag brukar skoja att min Whisky ska vi inte öppna. Den ska vi spara så den istället ökar i värde. 

Vill ni se fler bidrag i bokstavsutmaningen titta in hos Fröken Foto och Bara Sara.


Måste bara säga hur glad jag blev när jag vann de fina vykorten hos Svart vitt och rött igår. Tack så mycket. De ska få en fin plats.


Ha en fin Torsdag 

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Hua, whisky är inget för mig.
  Fin WC-skylt, jag gillar också det enkla och rena.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Whisky, mannen här hemma gillar det med.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till vinsten! Så roligt! Snygga flaskor men innehållet, nej det får din man gärna behålla för sig själv ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten! 2006 blev W en bokstav i svenska alfabetet, så vi är nog ursäktade att vi glömde bort den bokstaven först! Jag dricker gärna whisky, men
  det blir faktiskt väldigt sällan. Ett glas rött får räcka en helg!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Tänk att jag inte kan dricka Whisky...Jag fantiserar om hur gott det skulle vara och eftersom att vi har en samlare i familjen så har jag fått prova alla möjliga sorter men icke=))

  Hoppas att du får en skön helg/Kram Hannis

  SvaraRadera