onsdag 30 oktober 2013

En ny dag
Den här blomman höstanemonen hade några små blommor kvar för en vecka sedan. Nu är det en ny dag och stormen som kom har blåst bort de sista blombladen. Nu får man vänta tills nästa år. Då allt kan blomma på nytt igen. Nu får man njuta av sina bilder i stället. 

Jag har räknat ihop vad det blev i bokstavsutmaningen. 173 kronor fick jag ihop på mina kommentarer. Känns väldigt bra. Så i kväll blir det att gå in och sätta in pengarna på cancerfonden Rosa bandet.
Hade varit kul att veta hur mycket vi har samlat in tillsammans. Alla härliga bloggare.

Idag är det lillördag hemma hos oss. Fina mannen och jag har tagit en ledig dag på torsdag. Så i kväll kan man njuta av en god middag. Sitta uppe lite längre på kvällen. Allmänt mysigt!

Ha en fin Onsdag 

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat!
  Härligt att fira lillördag lite extra. Sånt ska man göra ofta=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Härligt! Inte illa alls! Jag är också spänd på hur många kronor det blir till Rosa Bandet. Jag räknar ihop mitt kl 18 ikväll. Har en lite tävling där ni får gissa hur mycket det blir. Kika in och gissa vet jag.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktigt myskväll och en härlig torsdag, ha det bra och njut av ledigheten Karin

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder Pernilla! Bra jobbat med fotoutmaningen och insamlingen till Rosa bandet. Ha en fin dag i Köpenhamn i morgon!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Så vackra foton du bjuder på! Höstanemon är en av mina favoritblommor!
  Visst vore det roligt att veta hur många kronor det blev sammanlagt i fotoutmaningen! Känns nästan lite svårt att veta vad jag ska blogga om nu när jag inte har någon bokstav som utmaning! Blir nog en hel del jul framöver!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder på blomman och va roligt att du varit med och fotat bokstäver! Kram Sara

  SvaraRadera